Rrefenja e sherbetores

Pegi

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

Rrëfenja e shërbëtores, botuar për herë të parë në 1985, përkthyer në shumë gjuhë, është shitur me miliona kopje në të gjithë botën, duke mos dalë kurrë nga qarkullimi. Njëkohësisht, vepra ka provokuar reagimet e masave, duke u kthyer në një manifest të feminizmit, por edhe duke u censuruar në shumë shkolla amerikane dhe duke ngritur polemika të shumta.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi