Çmimi:
Çmimi i zbritjes€13,00

Përshkrim

ISBN: 9789928265050

viti i botimit: 2018

Numri i faqeve: 288

 

Duke reflektuar se çfarë i kanë mësuar dyzet vite përballje me trurin e njeriut, Marsh gjen një qëllim tjetër në jetë ndërsa i afrohet fundit të karrierës së tij profesionale, dhe një kuptim të ri se çfarë ka rëndësi për të gjithë ne në fund. Në listën finale të çmimit NBÇ, bestseller ndërkombëtar dhe libri më i mirë non-fiction për vitin 2017, sipas revistës amerikane Kirkus.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi