Rregullat e Gotit

Living

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€12,00

Përshkrim

ISBN: 9789928423634
Shtëpia botuese: Botimet Living
Viti i publikimit: 2015
Numri i Faqeve: 332
Një përshkrim gazetaresk i historisë së Xhon Alites në familjen kriminale Gambino dhe rolit të tij në gjyqet federale të Xhunior Gotit dhe ?arls Karnelias. Skenat dhe dialogët janë rindërtuar duke u bazuar në dëshmi të cituara gjatë gjyqeve, shkresa gjyqësore, intervista, dokumente të FBI-së dhe organeve të tjera zbatuese të ligjit, si dhe në histori të botuara në shtyp.
Lexo Online
Sa herë të jetë e nevojshme, vartësit duhet të marrin përsipër krimet për të cilat mund të akuzohen Goti ose familja e tij.
Sa herë që është e mundur përdorni nofka poshtëruese për njerëzit që i keni nën vete! Në këtë mënyrë përcaktohet se kush drejton dhe kush duhet të nënshtrohet.
Çdo anëtar apo bashkëpunëtor e ka kategorikisht të ndaluar të ketë marrëdhënie seksuale me bashkëshorten, të dashurën apo bijën e ndonjë anëtari tjetër të organizatës.
Asnjë pjesëtar i bandës nuk duhet të mbajë syze dielli në praninë e bosit.
Anëtarët dhe bashkëpunëtorë të tjerë të familjes kriminale nuk lejohen të flasin në media. Ndalohet dhënia e intervistave dhe dalja në televizion.
Bashkëshortet dhe të dashurat duhet të demonstrojnë përulësi. Ato nuk duhet të flasin në publik dhe nuk duhet të bien në sy. – DHE SHUMË TË TJERA!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi