Rrjedha e dashurise

Ideart

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€6,00

Përshkrim

“Një roman qëmtues dhe i përshkuar nga një ndjeshmëri e kthjellët dhe aspak cinike. Mund të jetë fare mirë një kështjellë për familjen. Në qoftë se do të hiqnim emrin e autorit, ky libër do të lexohej me endje nga lexuesit e apasionuar të Milan Kundera dhe Adam Thirlwell. Autori synon të fashisë sadopak vetminë tonë - çka meriton të vlerësohet.”

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi