Rruga per tu bere dikushi

Toena

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

"Nga ky libër mësova se sa pak i njihja disa zona të miat dhe se sa shumë vuajtje buronte prej tyre.

" Lexues anonim "

Nuk e kisha menduar ndonjëherë që autori të më kishte njohur kaq mirë pa më takuar ndonjëherë."

Lexues anonim

 

 

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi