Sekreti i mijevjecarit

Dudaj

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€13,00

Përshkrim

Që para më shumë se njëzet vjetësh, romani debutues i Katherine Neville, Sekreti i mijëvjeçarit, e befasoi lexuesin dhe përcaktoi etapën letrare të epokës së trillerit epik. Në kërkim të një komplet mistik shahu, që dikur kishte qenë pronë e Karlit të Madh, ngjarjet e romanit shtrihen në dy shekuj dhe në tri kontinente, duke ndërthurur intriga të vjetra dhe moderne, kërkime arkeologjike thesaresh, gjëegjëza të fshehta dhe enigma të mbushura me të dhëna të kodifikuara nga e shkuara e lashtë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi