Shenime mbi nje planet nervoz

Botart

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

Po sikur mënyra jonë e të jetuarit të jetë e projektuar që të na bëjë të ndihemi të trishtuar? Gjithashtu, po sikur të gjendej një mënyrë për të shpëtuar prej saj? "Merre "Shënime mbi një planet nervoz" dy herë në ditë, me ose pa bukë. Përmban mençuri, mendjemprehtësi, dashuri dhe zgjuarsi." STEPHEN FRY

"Është abetarja që të mëson si të jetosh në kohët moderne. Ky libër do të gjejë admirues në të gjithë botën." | NIGELLA LAWSON I

"I ngrohtë dhe plot mençuri. Nëse mendon se bota moderne të streson, ky është libri perfekt për ty." CLAUDIA HAMMOND

"Librat që shkruan Matt Haig bëhen si miqtë e ngushtë, të cilët do t'i mbash gjithnjë afër/' JORDAN STEPHENS

"Një libër i ngrohtë, bujar dhe i thellë, i cili flet për komplikimet e njerëzimit modern. Haig është një nga shkrimtarëtL më të rëndësishëm të kohës sonë." DOLLY ALDERTON

"Mos ndoshta kjo bota moderne ndikon në mendjet tona? Haig ndan me lexuesit e tij përgjigje të cilat dalin ' nga këndvështrime të ndryshme. Eshtë vërtet një libër magjepsës." JO BRAND

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi