Sherbetori dhe lavirja

Ideart

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€3,00

Përshkrim

Ajo është e lirë, por ç'mund të bëjë me këtë liri kur është e varfër në Parisin e viteve të çmendura. Portretin ironik dhe mizor të një lavireje me ambicie dhe të njerëzve që e rrethojnë atë, e gjeni duke shfletuar këtë libër që e bëri autoren të njohur në Perëndim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi