Shqetesimi i dashurise

Fan Noli

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€8,00

Përshkrim

Korrespondenca e publikuar këtu do të vlerësohet nga disa lexues si një kontribut për letërsinë moderne, si një dokument i kohës, nga të tjerët ndoshta si një roman në formë letrash, historia e një miqësie dashurore shpirtërisht e përshpejtuar dhe e një martese, kjo veçanërisht sepse letrat impulsive të gruas qëndrojnë para së gjithash në plan të parë. Ato hyjnë brenda të fshehtave, kur udhëtimet e përbashkëta dhe bashkëjetesa pak e ndërprerë nuk jepnin asnjë shkas për të shkruar. Letrat lejojnë përfundime, si të llojit personal ashtu edhe të atij teknik të veprës, të cilat edhe në kuptimin e përgjithshëm mund të jenë shumë të vlefshme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi