Çmimi:
Çmimi i zbritjes€11,00

Përshkrim

Ajo nuk ishte e dhënë pas paraqitjes së hijshme, pas rrobave, me të cilat zbukuroheshin shëmtirat dhe keqbërëset.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi