Shtriga e Babilonise

Toena

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€11,00

Përshkrim

Historia e lashtë dhe alkimia ndërthuren për të na mbushur me emocione ankthi në këtë triller historik të jashtëzakonshëm".

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi