Si ta sherosh jeten

Efekos

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€4,90

Përshkrim

Bestselleri i Louise Hay, një libër i shitur në mbi 50 milionë kopje në mbarë botën. Louise Hay sjell përvojat e saj të cilat, me ndihmën e forcës së mendjes dhe të mendimit pozitiv, nga një jetë e rrënuar e çuan në piedestal, madje duke mposhtur edhe sëmundjen e kancerit pa ndonjë trajtim mjekësor.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi