Si te flasim me kedo

Shtepia botuese Pema

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

ISBN: 9789951721523

Viti i botimit: 2018

Numri i faqeve: 348

 

Nuk janë më të shkolluar se ju. As më të pashëm se ju! Ndaj dhe, si është kjo punë? Çështja qëndron në faktin se këta njerëz kanë një mënyrë më të shkathët për t'u marrë me qeniet e tjera njerëzore.

Në librin "Si të flasim me këdo", autorja ndërkombëtare bestseller Leil Loëndes shpalos sekretet dhe psikologjinë e komunikimit të sukesshëm. Me 92 mjeshtëri të vogla ju do të mësoni, ndër të tjera:

• Të "zotëroni" festat siç "zotërojnë" politikanët dhomën.

• Të bëni njerëzit për vete.

• Të përdorni fjalë dhe fraza kyçe për të drejtuar bisedën.

• Të përdorni gjuhën e trupit për të krijuar lidhje.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi