Te jetosh te dashurosh te kuptohesh

Cabej

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€7,00

Përshkrim

ISBN: 99927-33-09-8

Viti i botimit: 2009

Faqe: 208

 

Një cikël leksionesh i profesorit të madh amerikan, mbi tema themelore të jetës njerëzore të trajtuara në mënyrë të kapshme për të gjithë:
Dashuria mësohet si çdo gjë tjetër në jetë. Ajo nuk përkufizohet dot me fjalë, mbi të gjitha është një mënyrë të jetuari dhe të bën të ndihesh gjallë. Në qoftë se e përvetëson këtë koncept në mënyrë sa më të plotë, shpjegon autori, mund të marrësh nga jeta shpërblimin më të çmuar – të jesh vetvetja.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi