Te marresh dashurine qe do

Ombra GVG

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

I botuar për herë të parë në vitin 1988, libri "Të marrësh dashurinë që do" ka ndihmuar miliona çifte në mbarë botën që të marrin më shumë dashuri, mbështetje dhe një marrëdhënie thellësisht të kënaqshme. Botimi i njëzetë është një rishikim i hollësishëm i këtij libri novator, me një kapitull të ri, ushtrime të reja dhe me një parathënie të detajuar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi