Te vdesesh nen diell

Albas

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€6,00

Përshkrim

“Të vdesësh nën diell” është përmbledhja e parë me tregime nga autori premtues, Ervin Nezha, i cili u shpall edhe një nga tri fituesit e çmimit “Libri i karantinës”. Këto tregime dallojnë për stilin befasues dhe mjeshtërinë e ndërtimit të karaktereve. Tematika e tyre i mëshon fort fatit të përcaktuar të njeriut.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi