Tesi i D’erbervileve

Pegi

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

Tesi i DErbervilëve është libri më i vlerësuar dhe më i famshëm i shkrimtarit anglez Tomas Hardi. Personazhet udhëhiqen nga forca e temperamentit të tyre, paguajnë gabimet që kanë bërë dhe fati i mposht ata. Romani mbetet një lëndë e gjallë e magjishme e shpirtit fërgëllues në shtegtimet e veta mbikohore, në kërkim ndoshta të një parajse, përfundimisht të humbur…

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi