Trashegimia e humbur

Morava

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€7,00

Përshkrim

Shpërthimi i luftës mes Indisë dhe Nepalit nxjerr në pah varfërinë e skajshme të Indisë dhe bën që një pjesë e mirë e idnianëve të marrin rrugën e emigrimit drejt Amerikës. Por jo të gjithë emigrantët kthehen në vendin e tyre me të ardhura. Një pjesë vijnë më të varfër nga sa janë nisur.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi