Çmimi:
Çmimi i zbritjes€11,00

Përshkrim

Është vera më e nxehtë që është parë ndonjëherë në Dublin, por Billi Suini - një tregtar mesoburrë, me një martesë të dështuar, karrierë të luhatur e shtëpi të rrënuar - nuk do tia dijë për të, në mendje i vlojnë një mijë e një mendime. Pas një përpjekjeje për grabitje, vajza e tij e vogël sulmohet dhunshëm nga një grup djemsh dhe bie në koma. I dërrmuar nga pasojat e asaj nate të tmerrshme, i lodhur nga burokracitë e i zhgënjyer nga sistemi, Billi më në fund vendos ta marrë ligjin në duart e veta për të vënë drejtësi. Por kur planet e tij përmbysen, rezultatet janë të tmerrshme, shpesh komike, dhe në fund, të paharrueshme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi