Une Noxhud 10 vjece e divorcuar

Neraida

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€6,00

Përshkrim

Ky libër është një histori e vërtetë e një jemeniteje të vogël, që u përpoq të sfidonte arkaizmin e traditave të vendit të saj duke kërkuar divorcin. Dhe e mori! E para në këtë vend në jug të Gadishullit Arabik ku më shumë se gjysma e vajzave martohen para se të mbushin tetëmbëdhjetë vjeçe. Kuraja e saj u vlerësua shumë nga shtypi ndërkombëtar dhe historia e saj emocionoi gjithë botën. Ajo e ,tregon sot këtë histori, pas kalimit nga statusi i një viktime anonime në atë te'një heroine, për të inkurajuar të gjitha vajzat e vogla të moshës së saj që të mos bien në të njëjtin kurth si ajo.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi