Vajza me vath margaritari

Dudaj

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€7,00

Përshkrim

Historia dhe trillimi shkrihen në një të vetme në këtë roman të shkëlqyer me vizion artistik dhe tallaze sensuale, që përftohen nga sytë e një gruaje të re, e cila u bë muza e njërës prej pikturave më të mrekullueshme të Vermeer-it.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi