Vajza mjaft me shfajesime

Minerva

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€9,00

Përshkrim

ISBN: 9789928265180

Viti i botimit: 2019

Faqe: 288

 

Pas librit “Vajza, lani fytyren” autorja bestseller Rachell Hollis, dhe një nga spikeret motivuese më të kërkuara në botë vjen me një botim të ri në shqip: ”Ky libër ofron një plan pa ndroje për të përqafuar dhe arritur synimet tuaja: “Unë besoj se ne mund ta ndryshojmë botën. Por në fillim duhet të ndalojmë së jetuari me frikën nga gjykimi për atë që jemi”.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi