Ylli i djallit

Dudaj

Çmimi:
Çmimi i zbritjes€11,00

Përshkrim

Osloja është e shtrënguar në darën e një prej verave më përvëluese që mbahet mend në histori.

Në një apartament të qendrës një grua e re dergjet e vdekur, në një pellg gjaku.

Një gisht i është prerë nga dora e majtë dhe brenda qepallave i është fshehur një diamant i vockël pesëcepësh, ylli i djallit.

Po atë çast, në një tjetër pikë të qytetit, Herri Holi dergjet në apartamentin e tij krejt i dehur.

Gjithsesi, është pikërisht shefi i policisë, Bjarne Mølleri, që e detyron të dalë nga izolimi ku e ka futur veten.

Nuk ka shumë personel në dispozicion, por, mbi të gjitha, dëshiron t’i japë Holit një mundësi të fundit.

VLERESIME

“Tani për tani, autori norvegjez i krimit. Madje, tani për tani, autori i krimit, dhe pikë.”

- THE NEW YORK TIMES BOOKS REVIEW

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi